Marta Domènech Tomàs

Marta Domènech

La Marta Domènech és una lluitadora incansable que fa del retorn a l’origen, forçat per circumstàncies professionals, un estil de vida, assumit per decisions personals. Després de 7 anys de trajectòria com a  directora del departament de Publicitat i Compres a MANGO i condicionada per un esdeveniment crític a l’empresa de la seva família d’origen, inicia un viatge professional i vital que la porta d’una multinacional a una petita empresa familiar, de Hong Kong a Falset. Des d’aleshores, és gerent de l’Hotel-Hostal Sport de Falset, un hotel familiar amb més de 90 anys d´història, situat al Priorat, es dedica a l’enoturisme, a la promoció d’aquest territori i a la reinvenció de l’oferta turística del Priorat.

Des de 2017 és Patrona de la Fundació Catalunya La Pedrera i des del 2018 presideix “Allotjaments amb DO”; és vicepresidenta de comunicació AEHT (Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona) i de Pimec Tarragona. També des del 2018 és mentora al programa Start Ups de la Diputació de Tarragona.

Tornar a l’origen és per ella un nou punt de sortida, en que s’ha de reinventar per donar resposta a unes necessitats molt diferents de les que havia previst i per les que s’havia format. Mare de tres fills i gerent del negoci familiar, viu amb passió el repte de redescobrir la seva essència per donar sentit a tot allò que fa, des de la connexió genuïna amb el seu origen més autèntic, ella mateixa.