L’equip d’organitzadors som gent que ens uneixen algunes coses, l’aposta vital per la societat digital, la cultura 2.0, la mirada crítica a la societat i al nostre territori, i sobre tot, entendre que calen idees, idees per a un món millor.

Tot això fet des del positivisme i amb moltes ganes d’aprendre coses, ja que aprendre vol dir progressar, vol dir tenir capacitat de fer les coses millor, vol dir tenir eines per a construir aquest món millor que tants i tants somniem.

Vivim temps difícils, la crisi econòmica passa factura a la societat, i ho fa sovint de manera cruel. Sabem que no hi ha remeis miraculosos contra la crisi, ho sabem prou bé. Però també sabem que quedar-se quiets, lamentar-nos, no voler afrontar el repte del futur més immediat de cara i amb tota la valentia de què siguem capaços, és un greu error. Per això volem aportar un punt d’optimisme, d’il·lusió, de ganes de treballar per a ser millors individualment i col·lectiva. Per això hem organitzat aquest TEDxReus, que partint de la base de la filosofia TED, estesa arreu del planeta i que parteix d’aquest concepte elemental de Tecnologia, emprenedoria, disseny, cultura,… idees per un món millor, volem que ens faci pensar, que ens obligui a reflexionar, que ens permeti aprendre.

Teniu en aquesta web tota la informació possible. Per ser el primer cop que organitzem un esdeveniment TED només podem fer-ho per a 100 persones. Sabem que és una quantitat una mica justa, perquè el programa que us presentem, ens permetria aspirar a molta més gent. Però hem d’anar pas a pas, i el primer és fer que aquesta primera edició del TEDxReus sigui un gran èxit. Segur que després vindrà la segona, i la tercera, i la quarta,… Dependrà de tots vosaltres.

Us recomanem que sigueu curiosos, que vulgueu descobrir amb nosaltres què és això del TED i de què va aquesta filosofia. De perquè hem triat el lema #de9lluirà per al TEDxReus. De quins ponents ens acompanyaran,… Tot això ho trobareu en aquesta web. Tot això i molt més!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.