“Realment vols viure per sempre?” amb Dr. Marco Inzitari i Dr. Lluís Estrada

L’aforament de la sala d’actes de la Fundació Reddis va quedar petita per sentir els doctors Marco Inzitari, especialista en Geriatria, i Lluís Estrada, neurofisiòleg, en el TEDxReusSalon dedicat a l’envelliment, del passat dia 7 de febrer. La sessió titulada “Realment vols viure per sempre?” va atraure unes 65 persones, superant totes les previsions dels organitzadors.

L’esdeveniment va permetre conèixer les noves tendències en la millora d ela qualitat de vida de la gent gran, els avanços científics per a l’eliminació de els malalties cròniques o per l’allargament de la vida. La projecció de la xerrada TED titulada “Podemos evitar el envejecimiento” a càrrec de Aubrey de Grey al TED 2005 i el debat moderat pel Dr. Marco Inzitari, especialista en geriatria, i el Dr. Lluís Estrada, neurofisiòleg i assessor en criopreservació, va permetre identificar les noves tendències científiques per endarrerir o millorar l’envelliment i les diferents alternatives existents o en procés d’investigació, i dialogar sobre elles amb els assistents.

Un dels moderadors de la sessió TEDxReusSalon va ser el Dr. Lluís Estrad, neurofisiòleg clínic per la Universitat de Barcelona i enginyer tècnic en telecomunicacions per la Escuela Universitaria de Ingeniería Técnica de Telecomunicaciones de Madrid. Cap de la Secció de Neurofisiologia de l’Hospital Joan XXIII i professor associat de la Universitat de Barcelona, actualment és assessor de crionica.org i de la Sociedad Criónica, tot esdevenint un dels catalans que aposten per aquesta tècnica per allargar la vida més enllà de la mort clínica.

El Dr. Estrada va estar acompanyat pel Dr. Marco Inzitari, geriatra i doctor en medicina per la Universitat de Florència i resident postdoctoral a la Universitat de Pittsburgh. Actualment és el director assistencial de recerca i docència al Parc Sanitari Pere Virgili de Barcelona i professor a la Universitat Autònoma de Barcelona. El seu camp d’especialització és en l’àmbit de l’envelliment, les malalties cròniques, el deteriorament funcional, la fragilitat i la rehabilitació, a més de la innovació en la salut, l’e-salut i la prevenció.

Així va ser el nostre debat i tertúlia en fotografíes TEDxReusSalon 7th february, 2017

TEDxReusSalon 7th february, 2017