L’aforament de la sala comuna de DS Consulting va quedar petita per donar cabuda als assistents al debat amb Cèlia Palacín , en el TEDxReusSalon dedicat a l’atenció social, del passat dia 19 de setembre de 2017. La sessió titulada “L’atenció social avui:entre la comprensió, l’empatia, la compassió i la justícia” va atraure una seixantena de persones.

L’esdeveniment va permetre debatre amb els assistents, després de ña projecció de la xerrada TED titulada ”Deixa que l’altruisme sigui la teva guia” presentada per Matthieu Ricard al TED 2014 va proporcionar el marc imprescindible per iniciar el debat.

La moderadora de la sessió va ser Cèlia Palacín, llicènciada en matemàtiques per la UPC i màster Europeu en Economia Social per la Fundació Pere Tarrés i en Estudis per al Desenvolupament pel CIDOB.

Després de diversos anys treballant amb la Creu Roja Catalunya, l’any 2010 s’incorpora a la Fundació Centre Català de la Solidaritat, de la que és la seva Directora Gerent. La Fundació CECAS genera espais per atendre i tractar de forma educativa i terapèuticament persones que presenten situació de drogodependència.

Així va ser el nostre debat i tertúlia en fotografíes TEDxReusSalon 19th september, 2017

TEDxReusSalon 19th september, 2017