Patrocinadors i col·laboradors

Per 29/10/2012Patrocinadors

Des de les primeres reunions que vàrem tenir abans d’engegar un projecte com el TEDxReus, teníem clar que l’aspecte de patrocinis i de col·laboracions desinteressades seria fonamental. En aquest sentit teníem dos possibles camins no excloents anar a parlar amb institucions públiques o parlar amb empreses i particulars. En el cas de la organització del TEDxReus ens ha resultat, si més no en aquest cas, obtenir suport dels segons.

En un acte com el TEDxReus, que com marca la normativa de la llicència TED, té explícitament prohibit que cap dels seus actors obtingui un rendiment econòmic, és més important que mai destacar de forma especial el patrocini desinteressat d’empreses de Reus i província com TICNOVA, Laboratori Serra Pàmies, Jara-Ruiz investments, Repsol, Enraona i de l’Institut Pere Mata. Sense el seu suport econòmic mai ho hauríem pogut aconseguir.

En un segon terme, igual d’important, tenim diversos col·laboradors que ens han cedit part dels seus productes o han compartit el seu knowhow per a que el TEDxReus esdevingui un èxit. En aquest sentit cal destacar a l’Escola d’Art i Disseny de Reus, el nan casteller, bodegues Nita, El Cistell, artyplan, etim.cat i publibossa.

MOLTES GRÀCIES A TOTS!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.