Xavier Guix. Grans gestes, comencen per petits gestos

Per 04/11/2012Ponents

Xavier Guix

Sigues el canvi que vols veure en el món. (Gandhi)

Se’ns demana als conferenciants que participem al TEDxReus que pensem en gran, que aportem alguna idea que podria canviar el món. És el primer manament d’una colla de deu que pretén afavorir l’èxit de les conferències. Està molt ben pensat. Tot d’una m’ha envaït una enorme responsabilitat d’haver de dir quelcom que, de tan extraordinari, produeixi un desvetllament interior al públic que els empenyi a fer també quelcom excepcional.

Més asserenat, he pogut adonar-me que tot allò que adquireix rellevància ha començat, poc o molt, per un petit gest, per un primer pas, per una empenta inspirada. D’això us voldré parlar a la meva conferència: El profund convenciment que les grans gestes comencen per petits gestos. Us parlaré d’aquells que han marcat la meva vida i el què he aprés a través seu.

Ignoro si aquesta idea canviarà el món, perquè aquesta n’és una altra: Les idees no canvien el món, sinó de la coherència entre l’eix format pel pensament, l’emoció i l’acció. Per això, ja d’antuvi  us proposo que a més de pensar-hi, establiu un senzill gest, un petit pas cap a allò que de nou lluirà.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.