kaufmann

Bruno Kaufmann va néixer a Suïssa el 1965. Té estudis de Ciència Política, Història Europea Oriental i Llengües Nòrdiques. Va realitzar els estudis de postgraduació a l’universitat de Gothenburg en Desenvolupament de Conflictes; i de doctorat a les universitats de Cambridge i Hawai en Democràcia Transnacional i Global. Després d’un temps treballant amb la ONG “Berne declaration” va esdevenir el coordinador d’una xarxa de ciutadana europea per la preparació d’una “constitució transnacional amb drets democràtics”. Deu anys més tard, va ser nomenat el primer director del “Initiative & Referendum Institute Europe”.
Bruno és molt actiu a nivell internacional com co-fundador i co-president del “Global Forum on Modern Direct Democracy”. També és l’editor en cap de la iniciativa people2power.info.

“Si volem ciutadans genuïnament transnacionals i actius, hem d’invertir molt en la creació de serveis públics que informin, orientin, fomentin i donin suport als individus i als grups per fer sentir la seva veu”

 


Blog/Web   https://www.democracy-international.org

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.