molini

Eugenio Moliní és consultor en disseny i gestió de processos de estrategitització i creixement organitzacional quan l’èxit depèn de la col·laboració entre múltiples actors amb diferents especialitats, perspectives i interessos.

Ha desenvolupat la metodologia de la Participació Genuïna i ha escrit un llibre sobre el tema. Format en Desenvolupament d’Organitzacions i Sistemes Internacionals pel Gestalt International Study Centre, Consulta Sistèmica pel Kensington Consultation Center, en Resolució de Conflictes Prolongats pel Norska Fredssenter i en Teràpia Gestalt per Gestalt Akademin i Skandinavien.

Ha treballat fonamentalment a Suècia, on ha viscut més de 30 anys i ha portat processos a Europa, Àfrica i Amèrica Llatina. Des del 2008 resideix de nou a Espanya, des d’on lidera el seu darrer projecte GAIT.És autor del llibre Participación genuina – Ed. Innobasque, però es pot descarregar gratuïtament a l’enllaç següent de BUBOK.

“(hay que) apoyar a las personas que promueven la transformación de las organizaciones en las que trabajan, o de las comunidades y territorios en los que viven, para que sus esfuerzos tengan mayor impacto sin causar daño a otras personas, ni a sí mismos”


Blog/Web     http://www.molini.es

Twitter           https://twitter.com/EugenioMolini

Facebook      https://www.facebook.com/eugenio.molini

Linkedin       http://es.linkedin.com/in/eugeniomolini

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.