mauri

Fina Mauri és nascuda a Reus. Doctora en Medicina per la UAB. Actualment és Cardiòloga Intervencionista i Cap de Secció de la Unitat Hemodinàmica de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona i és la Directora del Pla director de malalties circulatòries del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. És especialista en cardiologia des del 1987 i com a tal va treballar a l’Hospital de Bellvitge (Barcelona) entre 1989 i 1999. Ha estat presidenta del Grup de Treball d’Ecografia Intravascular de la Secció d’Hemodinàmica i Cardiologia Intervencionista de la Societat Espanyola de Cardiologia entre 2003-2005 i presidenta de la Secció d’Hemodinàmica i Cardiologia Intervencionista de la Societat Espanyola de Cardiologia de 2006 a 2009.

El 2012 funda Sutra del Cor Cardiologia SL per promoure l’educació en el camp de la salut amb especial èmfasi en la salut cardiovascular i la salut emocional.

Ha generat un nombre impressionant de contribucions científiques: més de 2 capítols en llibres, més de 34 articles en revistes nacionals i internacionals, i més de 250 comunicacions en congressos nacionals i internacionals.

“M’encanta explicar el que ha sorgit de barrejar coneixement i acció. Potser és això el que agrada, el meu desig de compartir, d’empatitzar, d’establir una comunicació “no violenta”, de considerar a qui tinc davant com algú que té la seva pròpia experiència i que, per tant, pot aportar a l’esdeveniment tant o més que jo”


Blog/Web          http://josepamauri.com/sobre-mi/

Facebook           https://www.facebook.com/fina.m.ferre

Twitter                https://twitter.com/mauritri

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.