sanllorente

Jaume Sanllorente és escriptor i periodista. Nascut a Barcelona el 1976, es va llicenciar en Periodisme per la Universitat Ramon Llull. Posteriorment va estudiar Cooperació al Desenvolupament a l’Institut d’Estudis per la Pau i la Cooperació i posteriorment a l’Institut d’Estudis de les Nacions Unides a l’Índia. És col·laborador en diferents mitjans de comunicació i editor en cap de l’agència de notícies Mumbai Action. És també professor al Màster de Lideratge i Desenvolupament Personal de la Universitat de Barcelona i membre del comitè assessor del Simposi Internacional Alleugeriment de la Pobresa en un Món de Mercat del Tata Institute of Social Sciences de Bombai.

Actualment ocupa el càrrec de president de l’oenagé Sonrisas de Bombay / Mumbai Smiles, que ell mateix va fundar el 2005. També presideix el Consell Assessor de l’ONG contra la lepra JAL. Els seus mètodes de lideratge i la seva trajectòria com a emprenedor són estudiats en universitats i escoles de negoci, com IESE, que el 2001 va publicar el Cas d’Estudi “Somriures de Bombai”, impartit a l’actualitat als alumnes de MBA internacionals.

Ha rebut nombrosos premis i distincions per la seva tasca humanitària. És autor, entre d’altres títols, de Somriures de Bombai, el viatge que va canviar el meu destí – Ed. Plataforma, traduït a vuit idiomes amb pròleg de Dominique Lapierre, de la novel·la La Cançó de la Concubina – Ed. Espasa i coautor de Bombai, més enllà dels somriures – Ed. Plataforma.

“Quan acabo un llibre que estic escrivint, em passo un dia plorant”


Blog/Web        http://jaumesanllorente.com/  www.sonrisasdebombay.org

Twitter             https://twitter.com/jsanllorente

Facebook        https://es-es.facebook.com/jaumesanllorente/

Instagram       https://instagram.com/jsanllorente/

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.