azua

Martín Azúa es un dissenyador basc que treballa a Barcelona des de l’any 1994. Compagina la seva activitat professional com dissenyador d’objectes i espais per importants empreses amb un treball més especulatiu. Pertany a una categoria de dissenyadors que considera els mètodes experimentals com part fonamental del procés de disseny. Entre els seus projectes més coneguts està la “Casa Básica” que des del 2007 forma part de la col·lecció permanent del MOMA de New York, les medalles dels campionats del món de Natació Barcelona 2003, i el disseny de l’Exposició SED per la Expo de Zaragoza 2008. El projecte “Especies en evoluació” per Roca va ser guardonat amb un premi FAD d’arquitectura efímera 2008. Està particularment interessat en la incorporació dels processos naturals a la vida cotidiana i la utilització de recursos artesanals per salvaguardar la diversitat cultural i tecnològica.

Entre altres premis ha estat guardonat amb el Premio Ciutat de Barcelona 2000, Premi FAD d’Arquitectura / Efímers 2008, Premi Design Plus 2009, Premi Interiorismo Plus 2009, Premi AD millor dissenyador 2010 i el Premi Delta de Plata 2007 i 2011.

“En el ámbito de las ideas no hay fronteras entre las disciplinas, la información se mueve en un estrato compartido donde no existen jerarquías ni limitaciones”


Blog/Web   http://www.martinazua.com  

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.