TEDxReusSalon – Blockchain, el control en mà dels usuaris amb Jordi Camós

Com a part de la nostra sèrie de debats al llarg de l’any, en aquesta ocasió debatrem amb Jordi Camós, professor d’ESIC i consultor digital, sota el títol “Blockchain, el control en mà dels usuaris” el proper 7 de febrer a les 19:00 al Museu Salvador Vilaseca al Raval de Santa Anna 59 de Reus.

Sense dubte la tecnologia blockchain i les seves aplicacions és un dels desenvolupaments tecnològics que transformarà internet i la societat en els propers anys.

Fins al moment, ens hem acostumat a emmagatzemar i transferir informació (pagaments, transferències bancàries, missatges privats, etc.) entre bases de dades de diferents empreses que escapen al nostre control i que són utilitzats per prendre decisions que afavoreixen a les pròpies companyies.

Gràcies a la tecnologia blockchain, els usuaris poden emmagatzemar i transferir informació a través d’una base de dades compartida que funciona com un llibre comptable en el qual es registren totes les operacions de manera segura, anònima i totalment descentralitzada. D’aquesta manera, s’elimina als intermediaris i es posa el control de la informació en mans dels propis usuaris.

Per parlar-ne projectarem la xerrada Com el blockchain està canviant els negocis de Don Tapscott per tot seguit, juntament amb el públic, obrir un debat moderat per jordi Camós, professor d’ESIC i consultor digital, amb el títol:

Blockchain, el control en mà dels usuaris

Per parlar-ne ens acompanyarà Jordi Camós, professor d’ESIC Barcelona. Actualment és consultor en estratègia digital i formació per a empreses i anteriorment ha treballat com a consultor de RocaSalvatella i creatiu en McCann Erikson, per a empreses com Ricoh, Black & Decker, Abertis, F.C Barcelona, Alfil Logistics, Fundació Èxit o Pizza d’Oro.

Explorador dels entorns socials i col·laboratius de la xarxa i de les tendències al voltant dels nous models de negoci, ajuda a les empreses a entendre les possibilitats del digital en la generació de negoci i en la seva relació amb els clients.

 

Ja pots reservar la teva entrada.

Join the discussion 2 comentaris

 • Òscar Garriga ha dit:

  Bon dia,
  Estic provant de reservar entrada per a la xerrada d’en Jordi Camós (Blockchain, el control en mans dels usuaris) i quan clico a l’enllaç de “Ja pots reservar la teva entrada” m’envia a la xerrada de “Jordi Folck-el no res va menjar-se la Fantasia).
  Podeu reservar-me l’entrada per a la xerrada del Jordi Camós/Blockchain directament?

 • lpalleja ha dit:

  Bon dia,

  Suposo que amb el retard, t’hauràs adonat que la data de la xerrada d’en Jordi Camós era al 2018.

  Disculpa que no t’haguem respost abans, però ha estat durant una revisió rutinaria que hem trobat el teu comentari al acte del anys passat.

  Salutacions,

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.