TEDxReusSalon – “Realment vols viure per sempre?” amb El Dr. Marco Inzitari i el Dr. Lluís Estrada

Com a part de la nostra sèrie de debats al llarg de l’any, en aquesta ocasió projectarem les xerrades”Un full de ruta per acabar amb l’envelliment” d’Aubrey de Grey al TEDGlobal Ginebra 2005 i “Com les societats poden envellir millor” de Jared Diamond al TED 2013. Tot seguit, juntament amb el públic, obrirem un debat moderat pel Dr. Marco Inzitari, especialista en Geriatria, i el Dr. Lluís Estrada, neurofisiòleg i assessor en criopreservació.

El nostre objectiu és identificar noves tendències en l’envelliment, les alternatives que tenim, per acabar dialogant sobre les possibilitats que la ciència posa a les nostres mans per als propers 15 anys.

Per parlar-ne, ens acompanyarà el Dr. Lluís Estrada i el Dr. Marco Inzitari el proper 7 de febrer a les 19:30 a la Fundació Reddis – Plaça de la Llibertat, 6 a Reus.

 

criogenesis 1.jpgDr. Lluís Estrada

Jubilat, però més actiu que mai. Neurofisiòleg clínic per la Universitat de Barcelona i enginyer tècnic en telecomunicacions per la Escuela Universitaria de Ingeniería Técnica de Telecomunicaciones de Madrid. Cap de la Secció de Neurofisiologia de l’Hospital Joan XXIII i professor associat de la Universitat de Barcelona, així com també en diversos màsters. Actualment és assessor de crionica.org i de la Sociedad Criónica, tot esdevenint un dels catalans que aposten per aquesta tècnica per allargar la vida més enllà de la mort clínica.

 

 

MarcoInzitariDr. Marco Inzitari

Italià enamorat de Catalunya. Geriatra i doctor en medicina per la Universitat de Florència i resident postdoctoral a la Universitat de Pittsburgh. Actualment és el director assistencial de recerca i docència al Parc Sanitari Pere Virgili de Barcelona i professor a la Universitat Autònoma de Barcelona. El seu camp d’especialització és en l’àmbit de l’envelliment, les malalties cròniques, el deteriorament funcional, la fragilitat i la rehabilitació, a més de la innovació en la salut, l’e-salut i la prevenció.

 

El programa de l’esdeveniment és el següent:

 • L’inici serà puntual a les 19:30
 • Els vídeos TED (19:30-20:10), mirarem plegats dos vídeos TED que ens exposarà una visió del tema que tractem.
 • El debat i el networking (20:10-21:00), introduït per la xerrada prèvia i on tothom podrà expresar lliurement opinions i debatre amb els convidats.
 • L’acte finalitzarà puntualment a les 21:00

A la fase de debat i networking podrem degustar una beguda inclosa als 2€ de l’entrada que es pagaran en efectiu al arribar.

Ja pots fer la teva reserva aquí.

Join the discussion 2 comentaris

 • estudiant ha dit:

  bones, on puc trobar el video d’aquesta xerrada?

 • lpalleja ha dit:

  Bon dia,

  Els TEDxReus Salon no tene videos enregistrats, aquest actes promouen el dialeg entre els assitens, mes que la ponencia, no enregistrem cap video.

  Salutacions,

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.