FIGHT!

FIGHT! és un crit d’ànim. És una exhortació a lluitar pels teus somnis. És una crida a treballar per als canvis que necessita el món per aconseguir una societat més culta, més justa, més solidària i més sostenible.

FIGHT! és una invitació a adoptar un comportament actiu en aquests temps de canvi que vivim. Tot el món està experimentant una intensa fase de transformació, però per anar cap a on?

FIGHT! és implicar-se en definir el nostre futur. El rumb l’hem de marcar les persones, fent valer els nostres objectius personals i col·lectius, especialment les idees i els valors que contribueixin a millorar el món, tant des de l’acció personal com des del compromís col·lectiu.

FIGHT! és un crit per passar a l’acció. No importa en quin àmbit de la vida: ciència, tecnologia, cultura, esport, solidaritat, comunicació… és moment de fer avançar la democràcia, la cultura i el coneixement al món per assolir la pau i la prosperitat a tot arreu.

[tc_ticket id=”5093″ title=”Compra la teva entrada” soldout_message=”Entrades esgotades” show_price=”true” price_position=”after” type=”buynow”]

Fight!