Resol els misteris del Campanar de Reus

[tc_ticket id=”5099″ title=”Compra la teva entrada” soldout_message=”Entrades esgotades” show_price=”true” price_position=”after” type=”buynow”]

El campanar de la Prioral de Sant Pere té més de 450 anys. Durant la seva existència han succeït molts episodis per la supervivència a la ciutat de Reus. Entre aquests: la pesta negre, l’arribada de tropes militars o bé revoltes obreres. Aquesta proposta s’emmarca per tal de transmetre alguns d’aquests episodis de lluita que han dut a terme els ciutadans durant el transcurs dels anys.

A través de la participació, el grup hauria de resoldre proves temàtiques-històriques en cada un dels pisos del Campanar per tal de completar els misteris de Reus. Els guies portaran el grup en cada moment, i aquests -dividits en petits grups de 5 o 6- hauran de resoldre cada un dels reptes. Posem un exemple: Els reptes tindran a veure amb la temàtica del fight d’enguany. Al primer pis del Campanar s’haurà de resoldre un brot de pesta negra a Reus, amb totes les seves conseqüències econòmiques, sanitàries i socials. Cada grup tindrà una sèrie de pistes i opcions, a més d’estar guiats per l’educador que els posarà en situació.

Més endavant, hauran de resoldre un altre misteri: el del toc de sometent de les campanes durant el s.XIX. Aquesta experiència a mode de Room-Scape guiat i senzill vol mostrar les dificultats que han tingut els reusencs durant la història per sobreviure, lluitar i continuar amb el seu dia a dia.

  • Data i hora: 24 de novembre a les 19h
  • Durada: 1h 30
  • Lloc: Campanar de la Prioral
  • Núm. de persones: 20
  • Dinamitzadors: Ans Educació

Ans Educació

Ans Educació és un projecte que busca donar una nova mirada a tot allò relacionat amb el patrimoni i l’educació. Imaginar, crear i transportar a diferents mons a través d’una manera senzilla i unes formes empatitzants amb el públic.

[tc_ticket id=”5099″ title=”Compra la teva entrada” soldout_message=”Entrades esgotades” show_price=”true” price_position=”after” type=”buynow”]